Andrei Caramitru, Boston Consulting Group: Nimeni nu ştie cum să explice la sediul central revoluţia fiscală

Postat la 28 noiembrie 2017 327 afişări

Avalanşa de modificări fiscale anunţate de Guvern, de la trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat până la TVA split, a creat mari probleme managerilor din multina­ţio­nale, care nu ştiu cum să explice mai departe, la grup, ce se întâmplă în România şi de ce.

Andrei Caramitru, Boston Consulting Group: Nimeni nu ştie cum să explice la sediul central revoluţia fiscală

„Revoluţia fiscală reprezintă un haos şi un dezastru fără cuvinte. Toate companiile au acum mari pro­ble­me, nu ştiu cum să gestioneze schim­bările şi cum să explice la head of­fice ce se întâmplă în România“, a spus Andrei Cara­mi­tru, partener la fir­ma de consultanţă în management Boston Con­sulting Group. El a spus că, în acest moment, firmele de­pun eforturi sem­nificative încercând să facă mo­di­fi­că­rile ne­cesare ca urmare a măsurilor anun­ţate de Guvern, însă acest lucru cre­ează o lipsă de predictibilitate care este nocivă pentru mediul de afaceri.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.