Andreea Mihai, omul care face marketingul Carrefour de la primul hipermarket deschis în România în 2001, pleacă din companie

Postat la 23 noiembrie 2017 458 afişări

Andreea Mihai, directorul de Marketing al Carrefour, şi-a anunţat plecarea din cadrul companiei, după 17 ani în grupul Carrefour.

Andreea Mihai, omul care face marketingul Carrefour de la primul hipermarket deschis în România în 2001, pleacă din companie

Carrefour a fost primul lanţ de hipermarketuri din România. Primul magazin Carrefour s-a deschis în 2001, iar în prezent Carrefour Romania are peste 300 de magazine (hipermarketuri, supermarketuri, proximitate, online, Bringo) şi peste 17.000 de angajaţi.

Carrefour România, companie care operează hipermarketurile cu acelaşi nume şi care administrează franciza magazinelor de proximitate ale grupului fran­cez, şi-a dublat profitul în primul semestru al acestui an com­parativ cu aceeaşi perioadă din 2016, până la 16,6 mil. lei. În aceeaşi perioadă cifra de afaceri a crescut cu 10%, până la aproape 2,9 miliarde de lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.