Andreea Marin nu a mai putut ţine secretul. „Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu această situaţie, dar nu e normal”

Postat la 07 octombrie 2017 317 afişări

Andreea Marin nu a mai putut ţine secretul. „Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu această situaţie, dar nu e normal”

Mereu în centrul atenţiei, Andreea Marin ia din nou prin surprindere pe toată lumea. Asaltată de paparazzi în timp ce era la cumpărături, Andreea Marin a răbufnit pe Facebook, acuzându-i pe jurnalişti că au filmat fără să aibă acordul şi că nu a vrut să răspundă la întrebări pentru că nu a fost abordată civilizat. Cu toate acestea, la scurt timp după, vedeta TV a făcut o serie de dezvăluiri neaşteptate. 

CITEŞTE AICI: Andreea Marin nu a mai putut ţine secretul. „Eu m-am obişnuit de 20 de ani cu această situaţie, dar nu e normal”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
andreea marin,
declaratii,
/actualitate/andreea-marin-nu-a-mai-putut-tine-secretul-eu-m-am-obisnuit-de-20-de-ani-cu-aceasta-situatie-dar-nu-e-normal-16758200
16758200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.