Analiza ZF. Cu ce preturi vine Orange pe fix

Postat la 23 mai 2016 166 afişări

Analiza ZF. Cu ce preturi vine Orange pe fix

Orange intră prudent pe teritoriul serviciilor fixe, cu preţuri asemănătoare celor ale partenerilor de la Telekom pentru pachetele convergente. Cea mai mare diferenţă de tarife între serviciile furnizate de cei doi jucători prin aceeaşi reţea se înregistrează pe segmentul de telefonie fixă.

Tarifele primelor servicii de comunicaţii fixe din oferta Orange România, care au fost lansate săptămâna trecută pe baza unui acord care oferă companiei acces la reţeaua de fibră optică a  grupului Telekom, arată o abordare prudentă a liderului pieţei locale de telefonie mobilă, care nu îşi propune să câştige teren în acest nou teritoriu sacrificându-şi veniturile şi marja propriilor servicii mobile, ci prin promisiunea unor servicii de instalare peste media pieţei şi o împachetare optimă între infrastructura proprie mobilă şi cea fixă „închiriată“ de la rivali.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
orange,
preturi,
analiza,
servicii,
piata,
retea,
tarife,
teritoriu
/actualitate/analiza-zf-cu-ce-preturi-vine-orange-pe-fix-15360364
15360364
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.