ANALIZĂ: Senatul a cheltuit în martie 100.000 de lei pe deplasări externe. TOPUL celor mai scumpe vizite oficiale

Postat la 12 iunie 2014 54 afişări

Totalul cheltuielilor senatorilor cu deplasările externe în luna martie a reprezentat aproape 100.000 de lei, cele mai costisitoare fiind în Republica Chineză, pentru o vizită oficială, unde Senatul a plătit 23.658 lei şi în Elveţia, la o reuniune care a costat 10.707 lei.

ANALIZĂ: Senatul a cheltuit în martie 100.000 de lei pe deplasări externe. TOPUL celor mai scumpe vizite oficiale

 Discuţiile pe tema costurilor deplasărilor externe au avut loc în Biroul Permanent al Senatului încă din luna martie, când, în şedinţa din data de 17 martie, chestorul Nicolae Moga (PSD) atrăgea atenţia asupra faptului că, în ritmul în care se aprobă aceste deplasări în afara ţării, la diverse acţiuni, în vară Senatul va rămâne fără niciun ban.

“Am cheltuit până la ora asta (martie - n.r.) cu 30% mai mult pentru deplasările externe. În ritmul ăsta, vă atenţionez că, la vară, nu mai avem niciun ban pentru deplasări externe”, spunea atunci chestorul PSD.

Potrivit situaţiei cheltuielilor externe ale senatorilor în luna martie, suma totală a cheltuielilor cu deplasările externe a ajuns la circa 99.000 de lei.

Cea mai scumpă deplasare externă a fost a senatorului PSD Florea Voinea, membru în comisia de politică externă, în vizită oficială în Republica Chineză, pentru care Senatul a plătit peste 20.000 de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-senatul-a-cheltuit-in-martie-100-000-de-lei-pe-deplasari-externe-topul-celor-mai-scumpe-vizite-oficiale-12742634
12742634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.