ANALIZĂ: Ponta cere sprijinul PSD pentru candidatura la prezidenţiale

Postat la 28 iulie 2014 35 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, va solicita, marţi, membrilor social-democraţi reuniţi la Craiova, într-o şedinţă a Consiliul Naţional lărgit, sprijinul pentru a candida la alegerile prezidenţiale din acest an, candidatura efectivă urmând a fi validată de Congresul partidului, din septembrie.

ANALIZĂ: Ponta cere sprijinul PSD pentru candidatura la prezidenţiale

 "Voi candida. Asta este ceea ce voi cere pe 29, marţi, în cadrul PSD, pentru că am deja sprijinul oficializat al PC şi al UNPR. Voi cere sprijinul pentru candudatură, după care în septembrie avem nevoie de un congres", a anunţat Victor Ponta, în urmă cu o săptămână, în cadrul unui interviu.

Această declaraţie este prima în care Ponta anunţă public intenţia de a candida, el evitând în mod ostentativ să se pronunţe oficial pe această temă.

Ponta a fost cel care, tot în urmă cu o săptămână, la Călăraşi, a devoalat şi semnificaţia zilei de 29 iulie, când va avea loc Consiliul Naţional al PSD de la Craiova, el arătând că pe 29 iulie 2014 se împlinesc doi ani de la referendumul naţional de demitere a lui Traian Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/analiza-ponta-cere-sprijinul-psd-pentru-candidatura-la-prezidentiale-12990748
12990748
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.