ANAF a luat banii din conturile unuia dintre cele mai mari brand-uri ale României: "E incredibil! Legea nu poate fi aplicată şi aici?"

Postat la 19 septembrie 2017 2142 afişări

ACS Poli Timişoara se confruntă din nou cu probleme financiare. Deşi se părea că situaţia s-a rezolvat din acest punct de vedere, antrenorul Ionuţ Popa a dezvăluit că ANAF-ul a luat toţii banii din conturile clubului.

ANAF a luat banii din conturile unuia dintre cele mai mari brand-uri ale României: "E incredibil! Legea nu poate fi aplicată şi aici?"

Bănăţenii vin la Ploieşti pentru a juca meciul cu Voluntari din acestă seară după un drum de 12 ore făcut cu autocarul.

"Se întâmplă lucruri incredibile, ANAF Timiş ne-a luat din conturi toţi banii! Ne-au luat banii pentru salarii! Nu se poate aşa ceva! N-ar fi nicio problemă dacă nu luăm două, trei luni salariul. Chiar n-ar fi. Dar nu se poate ca după ce am plecat la Dinamo cu autocarul, şi ne-am plâns de drum, acum să facem 12 ore pe drum pentru meciul cu Voluntari. Legea asta a sportului nu poate fi aplicată şi la Timişoara? Că doar e lege. Măcar pentru transport să avem resurse, dacă nu putem fi la zi cu salariile", a declarat Ionuţ Popa la ProX.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
refuz,
anaf,
conturi,
aplicare,
lege,
brand,
crestere,
voluntari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.