Ana Tower, clădirea de birouri a lui George Copos, a ajuns la “cota zero” fiind închiriată în proporţie de 30%

Autor: Cristina Bellu Postat la 18 septembrie 2018 9490 afişări

Ana Tower, clădirea de birouri a lui George Copos, a ajuns la “cota zero” fiind închiriată în proporţie de 30%

Ana Tower Offices, dezvoltatorul proiectului imobiliar Ana Tower, un turn de birouri situat în zona de nord a Capitalei, spune că lucrările de construcţie realizate de compania austriacă Strabag au ajuns într-un timp record la “cota zero”, iar proiectul va fi finalizat la termen, în noiembrie 2019.

Clădirea este închiriată în proporţie de peste 30 % unei corporaţii multinaţionale de renume internaţional şi există deja solicitări ferme pentru restul spaţiului închiriabil.

Investiţia estimată la aproximativ 39 mil. euro, fără TVA,  va avea o suprafaţă totală închiriabilă de peste 41.000 mp, cu o medie de 1.378 metri pătraţi per etaj şi 358 de locuri de parcare dispuse pe trei etaje în subteran. La parter vor exista spaţii comerciale, precum şi o zonă destinată restaurantelor.

Prin încadrarea în termenele de execuţie şi în clauzele contractuale, constructorul Strabag demonstrează că, fidel rigurozităţii sale tipic austriece, rămâne unul dintre cei mai puternici actori de pe piaţa imobiliară din România.

„Eu, George Copos, în calitate de dezvoltator imobiliar, îmi respect promisiunile: „Sunt român şi investesc în România!”. Aşteptăm în continuare ca şi autorităţile publice să îşi respecte promisiunile şi să finalizeze mult - promisa Magistrală 6 de Metrou, care să lege Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni de Gara de Nord şi să deservească noul pol de business al Capitalei”, spune George Copos, acţionarul societăţii Ana Tower Offices.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.