Ana Bogdan, desemnată "Revelaţia lunii" aprilie în tenisul mondial: "A atins noi culmi"

Postat la 06 mai 2018 367 afişări

Ana Bogdan (25 de ani, 67 WTA) a fost declarată "Revelaţia lunii" aprilie în tenisul mondial. Site-ul WTA i-a dedicat un material sportivei din Sinaia. Unul dintre forurile conducătoare ale tenisului a supus la vot, pe site-ul oficial, iar Ana Bogdan a fost, în ochii fanilor ce şi-au spus părerea, revelaţia lunii.

Ana Bogdan, desemnată "Revelaţia lunii" aprilie în tenisul mondial: "A atins noi culmi"

"Ana Bogdan a atins noi culmi!", scrie site-ul oficial al WTA. "Românca şi-a făcut debutul în Top 100 şi arătat câte ceva din forma care adus-o în top în primele patru luni ale sezonului", continuă oficialii WTA. Ana Bogdan a ajuns în semifinalele turneelor de la Bogota şi Monterrey, în acest început de an.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.