Americanii se înghesuie să cumpere avioane private la mâna a doua de la chinezi

Postat la 08 noiembrie 2018 258 afişări

Companiile dar şi cetăţeni bogaţi din China vând din ce în ce mai multe avioane private, din cauza încetinirii economiei, iar americanii se înghesuie să găsescă modele rare, relatează Reuters.

Americanii se înghesuie să cumpere avioane private la mâna a doua de la chinezi

„Bunurile de lux cum sunt avioanele private sunt de regulă primele scoase la vânzare de companiile care nu şi le mai permit”, spune James Coak, vice-preşedinte pentru dezvoltare internaţională la Titan Aviation.

Până în prezent 15 din cele 268 de avioane private care au baza sau sunt înregistrate în China au fost vândute în afara ţării, faţă de media anuală de 10 din perioada 2014 – 2017. Analistul Daniel Hall de la FlightAscend crede că numărul avioanelor vândute de chinezi va ajunge la 20 în acest an.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avioane,
americani,
inghesuia,
chinezi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.