Americanii, marii câştigători ai votului din Marea Britanie. Într-un deceniu au făcut trei breşe în Uniunea Europeană

Postat la 25 iunie 2016 2054 afişări

Pentru Bruxelles, pentru Europa elitelor, votul britanicilor de a părăsi Uniunea Europeană este stupefiant.

Americanii, marii câştigători ai votului din Marea Britanie. Într-un deceniu au făcut trei breşe în Uniunea Europeană

Pentru Bruxelles, pentru Europa elitelor, votul britanicilor de a părăsi Uniunea Europeană este stupefiant. Cei mai bine plătiţi birocraţi ai Europei s-au dus la culcare bifând o nouă victorie şi s-au trezit dimineaţa cu o situaţie la care nu se aşteptau până nu s-a întâmplat.

Este o înfrângere pentru Germania, care până acum a fost marele câştigător economic al Uniunii Europene. Nicio altă ţară nu a câştigat mai mult din zona euro şi din extinderea către est a Europei vestice. În două decenii, Germania a creat din Uniunea Europeană un bloc economic de 17.000 de miliarde de euro pe an, peste Statele Unite, care au aproximativ 16.500 de miliarde de euro.

Vedeţi AICI cum a ajuns România împărţită între interesele economice ale Germaniei şi interesele politice şi militare ale SUA

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
uniunea europeana,
vot,
americani
/actualitate/americanii-marii-castigatori-ai-votului-din-marea-britanie-intr-un-deceniu-au-facut-trei-brese-in-uniunea-europeana-15507290
15507290
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.