Ambiţie fără limite: de la munca cu ziua cu sapa la CAMPIOANĂ MONDIALĂ în cadrul unuia dintre cele mai dure sporturi din lume

Postat la 07 noiembrie 2017 65 afişări

O lectie de ambitie pe care ne-o da Gabriela Iaciu, campioana mondiala la unul dintre cele mai dure sporturi din lume - maratonul de ultra-probe.

Ambiţie fără limite: de la munca cu ziua cu sapa la CAMPIOANĂ MONDIALĂ în cadrul unuia dintre cele mai dure sporturi din lume

Putina lume crede despre ea ca e sportiva, dar Gabriela Iaciu e campioana la unul dintre cele mai dure sporturi din lume - maratonul de ultra-probe.

Ca sa ia aurul, a concurat in doar doua zile la 14 probe de atletism.

Pentru competitii se antreneaza la baza sportiva pe care a improvizat-o la ea in curte.

"Lumea imi zice ca am luat-o razna la batranete", se amuza Gabriela.

"Cica n-am alta treaba de facut. Ca la sat... si acum cand am venit din Belgia, lumea nu m-a intrebat de medalie, toti m-au intrebat cati bani am castigat."

Gabriela Iaciu locuieste intr-un sat din Prahova, unde si munca la camp e un antrenament. Munceste cu ziua ca sa aiba din ce trai. Antrenorul ei mai strange bani din donatii, pentru transport, masa si cazare.

"Mai fac treaba in gradina, ma mai duc cu ziua la sapa, fac curatenie. Vara la fan, la ce se gaseste la noi de munca. Primavara e o perioada cand tund oi, o saptamana, doua, trei, dupa aia incepe perioada cu pusul in pamant. Dupa aia incepe fanul si tot asa, muncesti cu ziua. Gasesti daca vrei sa muncesti, scrie sport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.