LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ambasada SUA nu ar fi cerut OFICIAL date despre mitingul PSD de sâmbătă seara, însă a emis o ALERTĂ de securitate către cetăţenii săi

Autor: Departamentul Social Postat la 09 iunie 2018 174 afişări

Ambasada SUA nu a cerut date oficiale de la autorităţi privind mitingul PSD care va avea loc sâmbătă seara, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale. Reprezentanţii Statelor Unite ale Americii au emis o alertă către cetăţenii americani să evite "mulţimile agresive sau agitate".

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti nu este beneficiar oficial al informaţiilor cu privire la siguranţa populaţiei, cu excepţia cazurilor în care instituţia trimite cereri în acest sens.

Potrivit unei surse oficiale, Ambasada SUA nu a trimis nicio solicitare către autorităţile române cu privire la desfăşurarea evenimentelor de sâmbătă seara din Capitală.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AMBASADA SUA,
MITING,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.