„Am citit astăzi postarea unei foste colege şi m-am gândit din nou să plec din ţara. Unde plecăm? În lume! Da, dragă Românie, te părăsim.”

Postat la 12 octombrie 2017 1117 afişări

Viaţa în România continuă să fie grea. Corupţia, nepotismul, birocraţia, conducătorii mediocri, spitalele fără medicamente, instrumente sau medici, complică existenţa locuitorilor de pe aceste meleaguri. Nu este de mirare că exodul continuă. De la 1 decembrie fără viză şi în Canada.

„Am citit astăzi postarea unei foste colege şi m-am gândit din nou să plec din ţara. Unde plecăm? În lume! Da, dragă Românie, te părăsim.”

Pe Facebook, jurnalistul Stoica Ionel a scris: „Am citit astăzi postarea unei foste colege şi m-am gândit din nou să plec din ţara. Era scrisă pe Otopeni, inainte de îmbarcare şi în cuvintele ei erau multe speranţe, despre o casă nouă şi un început promiţător. Mult succes, curajoşilor!

 

Gândul care mă tot frământă de când am terminat facultatea şi nu-mi găseam un serviciu decent, indiferent de pregătire şi studii. Apoi mi-a revenit constant, de câte ori văd că ţara a ajuns pe mâna hoţilor şi mincinoşilor, că sunt promovaţi secretarele şi şoferii, că mai trebuie să treacă încă o generaţie să terminăm cu şpaga şi nepotismul.

 

Gândul care este readus de experienţele nefericite din spitale, atunci când văd haosul din Educaţie sau când nu mai este loc de compromisuri în sufletul meu. Din nefericire, n-am avut curajul fostei mele colege! :((

 

“Unde plecăm? În lume! Da, dragă Românie, te părăsim. Astăzi, ne-am încheiat socotelile cu tine. Pentru că nu credem că mai ai şanse să-ţi revii în viaţa asta, iar noi nu avem zece vieţi să te asteptam”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.