Alte două femei şi un copil au murit din cauza virusului gripal. Numărul deceselor a ajuns la 82

Postat la 05 februarie 2019 25 afişări

Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 82, anunţă Institutul Naţional pentru Sănătate Publică (INSP). Alte două femei şi un copil de doi ani au murit din cauza gripei.

Alte două femei şi un copil au murit din cauza virusului gripal. Numărul deceselor a ajuns la 82

Pe 1 februarie, a fost înregistrat decesul unei femei în vârstă de 83 de ani, din judeţul Giurgiu, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinata anti-gripal.

 

Luni, 4 februarie, au mai fost înregistrate două cazuri, respectiv cel al unei femei de 83 de ani, din judeţul Prahova, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, care suferea şi de alte boli, dar nu era vaccinată anti-gripal, şi cel al unui copil de 2 ani, din judeţul Covasna, confirmat cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, şi el suferind de asemenea şi de alte boli.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
virus,
cauza,
femei,
copil,
gripa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.