Allview a lansat astăzi un smartphone şi o tabletă quad-core

Autor: Andreea Anghel Postat la 30 aprilie 2013 38 afişări

Compania braşoveană Visual Fan, care comercializează diferite produse electronice sub brandul Allview, a lansat astăzi două dispozitive mobile, o tabletă de 9,7 inci care va fi disponibilă în câtvea zile la retailerii parteneri Allview cu un preţ recomnadat de 1.199 lei şi un smartphone dual sim de 4,65 inci care va fi comercializat începând cu a doua jumătate a lunii mai la un preţ de 1.499 de lei, potrivit lui Alin Niscov, director de vânzări al Allview.

Allview a lansat astăzi  un smartphone şi o tabletă quad-core

Compania braşoveană Visual Fan, care comercializează diferite produse electronice sub brandul Allview, a lansat astăzi două dispozitive mobile, o tabletă de 9,7 inci care va fi disponibilă în câtvea zile la retailerii parteneri Allview cu un preţ recomnadat de 1.199 lei şi un smartphone dual sim de 4,65 inci care va fi comercializat începând cu a doua jumătate a lunii mai la un preţ de 1.499 de lei, potrivit lui  Alin Niscov, director de vânzări al Allview.

Tableta, care în câteva zile va putea fi găsită în magazine este un dipozitiv cu procesor quad core de 1 GHz, memorie Ram de 2GB, display Full HD şi o cameră principală şi una secundară de 2MP.

Smartphone-ul P6 Quad cu o grosime de 8,6 mm, un procesor quad core, memorie Ram de 1GB, cameră foto de 8MP şi memorie internă de 4GB vine cu un card extern de 16 GB inclus. Telefonul va fi disponibil din a doua parte a lunii mai.

Potrivit lui Alin Niscov în trimestru următor compania braşoveană estimează că va vinde 2.000 de unităţi de smartphone-uri şi 3.000 de unităţi de tablete.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
smartphone,
tableta,
companie
/actualitate/allview-a-lansat-astazi-un-smartphone-si-o-tableta-quad-core-10823999
10823999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.