Alina Gorghiu: Meciul încă se joacă. Nu renunţăm la formarea unei majorităţi pentru Cioloş

Autor: Petriana Condrut Postat la 11 decembrie 2016 339 afişări

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, imediat după închiderea secţiilor de votare, că "meciul  încă se joacă" şi partidul nu renunţă la formarea unei majorităţi parlamentare pentru susţinerea lui Dacian Cioloş ca premier.

"Orice meci se joacă până la capăt, obiectivul de a încerca să facem o majortate parlamentară pentru Dacian Cioloş premier.Încă se joacă şi depinde de rezultatul final, de partidele mici. Mandatul celor care vor intra în Parlament nu e uşor, este un drum pe care am pornit împreună", a declarat Alina Gorghiu.

Întrebată dacă îşi menţine declaraţia potrivit căreia îşi va da demisia, Gorghiu a spus că „eu îmi menţin toate declaraţiile inclusiv cele în care vă spun acum că meciul trebuie jucat pâna la capăt”.

Sondajele arată că PNL a obţţinut în jur de 20 de procente.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ALINA GORGHIU,
ALINA,
PNL

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.