Alice, românca de 27 de ani care a renunţat la civilizaţie: „Am ales sa vad cerul si stelele in locul mall-urilor”

Postat la 07 august 2016 73006 afişări

Alice, românca de 27 de ani care a renunţat la civilizaţie: „Am ales sa vad cerul si stelele in locul mall-urilor”

Alice, o romanca de 27 de ani, a renunţat la civilizaţie şi la viaţa agitată a oraşului, pentru a trăi mai aproape de natură. Alaturi de partenerul sau, un artist norvegian ce ii impartaseste admiratia pentru natura, si cei doi copii – un baietel de 8 ani pe care ea il are dintr-o relatie anterioara si fetita de un an de zile pe care o are cu acesta, românca s-a stabilit intr-un sat din Peninsula Iberica.

Ei trăiesc într-o comunitate eco in care oamenii incearca pe cat posibil sa nu foloseasca bani, ci sa faca troc, schimband intre ei produsele pe care le obtin de la natura. Ei nu se considera cetatenii niciunei tari si nu agreeaza sistemul de organizare politico-administrativ al teritoriului pe care traiesc.

Gratie unui laptop pe care il incarca la baterii solare si retelelor de Wifi prin care se conecteaza la Internet, Alice a oferit un interviu pentru ziare.com

„In prezent, locuiesc alaturi de copii, de tatal fetitei mele, impreuna cu o alta mama si cei trei copii ai sai la ferma lor, compusa din livezi de portocali, ceva maslini stramosesti si avocado. Gradina se inalta zi de zi, momentan ne concentram pe culesul maslinelor, treaba pe care imi place sa o fac.

Crestem noi salatele, radacinoasele, lintea si fasolea, dovlecii si porumbul, orz si grau pentru incoltit bun de mestecat, stevia dulce, alune si fructe precum goji. O mare parte din plantele salbatice sunt comestibile si foarte nutritive, in natura se gasesc mancare si medicamente pentru toti si pentru toate.

Este foarte usor sa traiesti asa cum alegi sa traiesti, stilul nostru de viata este unul normal. Corpul cunoaste totul de milioane de ani, in genele sale este toata experienta vietii pe Pamant, exaltat si fericit mi-a fost trupul spalat cu apa proaspata, plina de minerale si conectandu-ma desculta cu energia pamantului. Nu as fi reusit insa sa ma adaptez la stilul de viata dupa ceasul desteptator.


CELE MAI INTERESANTE GALERII FOTO



30 DE SOLUŢII CREATIVE PENTRU A DEPOZITA BICICLETA ÎNTR-UN APARTAMENT MIC. LE PUTEŢI FACE SINGURI – GALERIE FOTO

PRIMUL RESTAURANT DIN LUME CU CAMERE PENTRU DORMIT: CUM ARATĂ LOCUL UNDE POŢI LUA O PAUZĂ ÎN TIMPUL SERVICIULUI - GALERIE FOTO

UN APARTAMENT CARE ARE PEREŢII, MOBILA ŞI CHIAR COLACUL CLOSETULUI ACOPERIŢI CU AUR ESTE SCOS LA VÂNZARE - GALERIE FOTO

STEWARDESELE ÎN BIKINI AU TRANSFORMAT-O ÎN PRIMA MILIARDARĂ DIN VIETNAM - GALERIE FOTO

CUM ARATĂ CEL MAI MARE VAS DE CROAZIERĂ. ESTE MAI LUNG DECÂT TITANICUL ŞI PLEACĂ PENTRU PRIMA DATĂ DIN PORT, FĂRĂ PASAGERI, DAR CU UN ECHIPAJ DE 500 DE OAMENI -GALERIE FOTO

DOI TINERI ROMÂNI AU VENIT CU O IDEE UNICĂ: CREEAZĂ ŞI VÂND CEASURI DE MÂNĂ DIN LEMN - GALERIE FOTO

MOTIVUL ECONOMIC DIN SPATELE TATUAJELOR PE CARE LE AU MEMBRI CARTELURILOR DE DROGURI - GALERIE FOTO

POVESTEA HOTELULUI DEŢINUT DE ACEEAŞI FAMILIE TIMP DE PESTE 1300 DE ANI - GALERIE FOTO

PALATUL PRIMAVERII, FOSTA RESEDINTA A FAMILIEI CEAUSESCU, AR PUTEA FI VANDUT CU 18-22 MILIOANE EURO - GALERIE FOTO

Cititi mai multe pe www.romani-buni.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
natura,
romanca,
viata,
copii,
fetita,
artist,
baietel,
partener
/actualitate/alice-romanca-de-27-de-ani-care-a-renuntat-la-civilizatie-am-ales-sa-vad-cerul-si-stelele-in-locul-mall-urilor-15262922
15262922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.