Alexander Hughes România a numit-o managing partner pe Dana Noujeim

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 02 iulie 2015 1016 afişări

Compania de executive search Alexander Hughes are din această lună un nou managing partner în România - Dana Noujeim, care are o carieră de peste 20 de ani în head hunting, HR şi business.

Alexander Hughes România a numit-o managing partner pe Dana Noujeim

Dana Noujeim face parte din echipa Alexander Hughes din 2008 şi a fost anterior business development director. Parcursul său profesional integrează atat experienţe în multinaţionale, cât şi în startup-uri, antreprenoriat şi consultanţă de business. 

Începând cu luna iunie, Dana Noujeim o înlocuieşte pe Dana Patrichi la conducerea organizaţiei locale Alexander Hughes.

În România, Alexander Hughes derulează proiecte de executive search destinate pieţei locale sau având amploare regională. Compania acoperă un spectru de specializări între care middle şi top management, precum şi experţi de top în industrii-ţintă. Deşi 90% dintre clienţi sunt companii multinaţionale, Alexander Hughes a derulat în ultimii ani şi proiecte pentru companii antreprenoriale, în special în IT&C, industrii creative şi servicii financiare. Echipa de consultanţi din România ai Alexander Hughes este una dintre cele mai stabile din industria de HR.

„Lumea şi practicile de business s-au schimbat profund în ultimii câţiva ani, iar companiile au nevoie, mai mult ca oricând, de leaderi şi de specialişti performanţi, de acei oameni-cheie care pot consolida sau revigora soarta unei companii, pot schimba faţa unei industrii  sau pot pune temeliile unor noi imperii”, a declarat Dana Noujeim.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alexander-hughes-romania-a-numit-o-managing-partner-pe-dana-noujeim-14536565
14536565
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.