ALERTĂ METEO: Codul galben de viscol a fost prelungit. Care sunt judeţele afectate

Postat la 11 ianuarie 2019 57 afişări

Codul galben de viscol a fost prelungit până la ora 15.00 pentru mai multe zone din patru judeţe ale Moldovei, unde continuă să ningă şi vântul suflă puternic.

ALERTĂ METEO: Codul galben de viscol a fost prelungit. Care sunt judeţele afectate

Potrivit meteorologilor, în mai multe zone din judeţele Vaslui, Bacău, în zona joasă a judeţului Neamţ şi în tot judeţul Iaşi va mai fi viscol până la ora 15.00 şi va continua să ningă moderat cantitativ.

 

De asemenea, în vâteva localităţi din judeţul Vaslui vântul suflă cu 50 - 55 kilometri pe oră, determinând şi transport de zăpadă.

 

Şapte judeţe din zona Moldovei, respectiv Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Iaşi, au fost până vineri, la ora 12.00 sub atenţionare cod galben de viscol şi ninsori.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viscol,
prelungire,
alerta,
continuare,
moldova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.