Alertă la o şcoală din Capitală: Elevi evacuaţi în urma unei igienizări. O fată, transportată la spital / Circulaţia în zonă este oprită

Postat la 21 ianuarie 2020 67 afişări

Mai mulţi elevi ai Şcolii 133, din Sectorul 4 al Capitalei, au fost evacuaţi din sala de clasă, după ce au simţit un disconfort respirator. Anterior, în cursul zilei de marţi, clasa fusese igienizată, ca urmare a apariţiei unor cazuri de gripă. O elevă a fost transportată la Spitalul „Marie Curie”.

Alertă la o şcoală din Capitală: Elevi evacuaţi în urma unei igienizări. O fată, transportată la spital / Circulaţia în zonă este oprită

UPDATE Circulaţia oprită în zona Şcolii 133 din Capitală pentru intervenţia ISU

Circulaţia este retricţionată, la ora transmiterii ştirii, în zona Şcolii 133, pentru a facilita intervenţia echipajelor ISU după ce mai mulţi copii au acuzat un disconfort în urma unei deratizări, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Poliţiştii au aplicat restricţii în zona Şcolii 133 din Capitală, pentru intervenţia echipajelor ISU, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

UPDATE Autospeciala pentru victime multiple, mobilizată la Şcoala 133

O autospecială pentru victime multiple a fost mobilizată, marţi după-amiaza, la Şcoala 133 din Bucureşti, după ce elevii au fost evacuaţi din cauza igienizării făcute anterior de Primăria Sector 4, 15 copii fiind acum evaluaţi medical la faţa locului, conform ISU Bucureşti.

UPDATE ISU: O elevă de la Şcoala 133, transportată la spital. La faţa locului acţionează trei ambulanţe

Una dintre elevele care era în Şcoala 133, evacuată, marţi, ca urmare a igienizării unităţii de învăţământ, a fost transportată la Spitalul „Marie Curie”, anunţă oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Conform sursei citate, este posibil ca elevii să se fi inhalat un gaz toxic.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoala,
capitala,
elevi,
evacuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.