Alertă cu bombă la metrou, din cauza unui colet suspect. Două staţii de metrou au fost evacuate

Postat la 21 octombrie 2016 300 afişări

Alertă cu bombă la metrou, din cauza unui colet suspect. Două staţii de metrou au fost evacuate

Update:  În urma verificărilor s-a constatat că în pachetul suspectat că ar fi fost o bombă erau două sticle cu suc şi un sandviş.

Staţiile de metrou Izvor şi Unirii 1 din Bucureşti au fost evacuate, vineri seară, din cauza unui colet suspect, circulaţia trenurilor fiind suspendată, anunţă Poliţia Capitalei, scrie Mediafax

Directorul general Metrorex, Marin Aldea, a declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că a fost descoperit un colet suspect într-unul dintre vagoanele de metrou, la staţia Izvor.

 

"A fost evacuat trenul, au fost evacuaţi călătorii. Metroul a fost adus în staţia Unirii şi tras pe linia trei. S-a intrat pe procedura de evacuare a metroului, s-a evacuat şi Piaţa Unirii. Am anunţat ISU şi Poliţia şi s-a intrat pe procedură. În jurul orei 19.25 am aflat de această situaţie", a declarat, pentru MEDIAFAX, Marin Aldea.

 

Reprezentanţi ai Poliţiei Captalei au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că în zonă a fost trimis serviciul pirotehnic şi că, la momentul transmiterii ştirii, circulaţia metrourilor este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.