ALERTĂ: Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil pentru a se verifica o posibilă favorizare

Postat la 12 ianuarie 2018 70 afişări

Procurorii de la Parchetul General au extins cercetările în cazul poliţistului suspectat de acte de agresiune sexuală asupra unor minori, verificându-se dacă poliţiştii de la Secţia 18 l-au favorizat în cazul din 2016.

ALERTĂ: Cercetări EXTINSE în cazul poliţistului pedofil pentru a se verifica o posibilă favorizare

Procurorii au extins cercetările pentru favorizarea făptuitorului.

"Procurorii urmează să verifice modul în care au fost efectuate cercetări de către Poliţia Sector 5 Bucureşti, Secţia 18 Poliţie, cu privire la săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală împotriva unei persoane vătămate, la data de 10 decembrie 2016. În mod concret, procurorii urmează să stabilească dacă inculpatul Stan Eugen a fost ajutat în scopul împiedicării sau îngreunării cercetărilor efectuate în cauză ori în scopul împiedicării tragerii sale la răspundere penală", transmite Parchetul General.

Procurorul general a dispus, miercuri, preluarea de către Secţia de urmărire penală şi criminalistică, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a cauzei privind săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală de către Eugen Stan, precum şi a unei infracţiuni de perversiune sexuală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.