ALD Automotive îl numeşte pe Cătălin Olteanu director comercial

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 29 ianuarie 2015 377 afişări

Începând din ianuarie, ALD Automotive, cu activităţi în domeniul leasingului operaţional din România, îl numeşte pe Cătălin Olteanu în funcţia de director comercial.

ALD Automotive îl numeşte pe Cătălin Olteanu director comercial

Cătălin Olteanu a preluat noua funcţie începând cu 8 ianuarie 2015, după ce ocupase în trecut poziţia de director comercial adjunct la BRD Finance IFN S.A – Groupé Société Générale. El are şapte ani de activitate în cadrul grupului Société Générale, după mai mult de patru ani petrecuţi în departamentele de marketing şi vânzări ale unor companii ca GE Money, Citibank şi Raiffeisen Leasing.

“Privesc cu optimism spre activităţile noastre viitoare şi planurile noastre de extindere a portofoliului şi îmbunătăţire a proceselor de vânzare”, a declarat Cătălin Olteanu.

Între responsabilităţile sale se numără dezvoltarea activităţilor de vânzare a serviciilor companiei, iniţierea şi implementarea proiectelor de colaborare în cadrul grupului, previzionarea vânzărilor, managementul bugetului şi al resurselor, identificarea noilor oportunităţi în piaţă şi dezvoltarea unor noi produse.

ALD Automotive este lider pe pieţele de leasing operaţional full service şi management de flotă, ocupând locul 2 în Europa şi în întreaga lume.

Operaţională în România din 2005, ALD Automotive este filiala BRD – Groupé Société Générale şi a grupului ALD Automotive. Compania oferă leasing operaţional full service asigurând finanţarea şi o gamă completă de servicii de administrare pentru flotele de autovehicule.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ald-automotive-il-numeste-pe-catalin-olteanu-director-comercial-13792480
13792480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.