Air France KLM lansează o campanie de reduceri. Cât costă zborurile reduse spre Asia, America sau Caraibe

Autor: Ioana Matei Postat la 09 ianuarie 2018 304 afişări

Air France KLM lansează o campanie promoţională la numeroase destinaţii intercontinentale, dar şi europene, reducând preţul biletelor de avion cu până la 40%, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Air France KLM lansează o campanie de reduceri. Cât costă zborurile reduse spre Asia, America sau Caraibe

Pasagerii Air France KLM  vor beneficia de preţuri scăzute la peste 100 de destinaţii din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa, dar şi din zona Caraibelor şi a Oceanului Indian. Spre exemplu, iubitorii de destinaţii exotice îşi pot achiziţiona bilete către Panama de la 459 euro, Mauritius de la 639 euro, Havana de la 701 euro, Curacao de la 615 euro – promoţie KLM sau Punta Cana de la 679 euro – promoţie Air France (toate preţurile afişate sunt pentru zborurile dus-întors, cu toate taxele incluse).

Preţurile pentru destinaţiile nord-americane  pornesc de la 449 euro, zbor dus-întors către Las Vegas, 459 euro pentru New York, Montreal de la 499 euro, Washington de la 519 euro şi Toronto de la 579 euro, zboruri dus-întors. În ceea ce priveşte continentul asiatic,  un zbor dus-întors începe de la: 399 de euro, pentru Hong Kong, 416 euro, pentru Beijing, 421 euro, pentru Shanghai, 471 euro, pentru Bangkok, 481 euro, pentru Tokyo, 541 euro, pentru Singapore, 545 euro, pentru Osaka.

Pasionaţii de călătorii care preferă experienţele unui safari în Africa au la dispoziţie ofertele către Johannesburg şi Nairobi de la 469 euro sau se pot retrage câteva zile pe plajele din Zanzibar, de la 530 euro, zbor dus-întors.

Pentru călătorii care îşi doresc să ajungă în Brazilia, Air France KLM a pus în vânzare bilete spre Riode Janeiro şi Sao Paolo începând de la 549 euro de persoană, dus-întors, cu o reducere de 30 – 35% faţă de preţul normal al biletului.

În ceea ce priveşte destinaţiile europene, călătorii români pot beneficia de scăderea tarifului spre Amsterdam, de pildă: un zbor dus-întors spre Amsterdam fiind la doar 109 euro/persoană. De asemenea, doritorii de călătorii în Nordul Europei pot zbura la Alesund şi Stavanger de la 189 euro, zbor dus-întors, cu toate taxele incluse.

Rezervarea biletelor la aceste preţuri este posibilă până pe 19 ianuarie, iar perioada de călătorie pentru toate destinaţiile este până pe data de 30 noiembrie 2018.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.