Ai vrea să dormi în sicriul lui Dracula? Cum poţi petrece o noapte la Castul Bran pe gratis

Autor: Florin Casota Postat la 18 octombrie 2016 914 afişări

Ai vrea să dormi în sicriul lui Dracula? Cum poţi petrece o noapte la Castul Bran pe gratis

Eşti fan Dracula? De Halloween poţi petrece noaptea în castelul Bran. Airbnb oferă o noapte de cazare pe 31 octombrie la Castelul Bran pentru cei interesaţi să experimenteze viaţa de vampir.

Airbnb şi compania de administrare a domeniului Bran pun la bătaie o noapte de cazare pentru două persoane în Castelul Bran de Halloween, 31 octombrie, iar câştigătorul va fi extras în urma unui concurs internaţional.

Cei "norocoşi" vor ajunge la Bran cu o trăsură, exact ca în povestea lui Bram Stoker, vor lua o masă bogată "în sânge" şi vor putea dormi în sicrie cu catifea. De asemenea, aceştia vor fi întâmpinaţi de către Dacre Stocker, stră-nepotul autorului Bram Stocker şi vor putea vizita cele 57 de camere din castel.

Cum participi?

Trebuie doar să intri pe site-ul Airbnb (aici) şi să răspunzi la o întrebare - Ce i-ai spune lui Dracula dacă l-ai întâlni la castel?

Răspunsul trebuie să aibă între 50 şi 550 de caractere şi poate fi scris în engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, rusă sau portugheză sau între 100 şi 300 caractere în chineză, japoneză sau coreeană. Textul trebuie trimis până pe 26 octombrie şi participanţii trebuie să aibă peste 18 ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.