Agenţie de turism: 25% din vacanţele de Revelion au fost deja rezervate. Care sunt cele mai solicitate destinaţii

Autor: Anca Olteanu Postat la 30 iulie 2017 82 afişări

Peste un sfert din vacanţele disponibile pentru perioada Revelionului în destinaţii exotice sau îndepărtate au fost deja rezervate, românii plătind de la 1.450 de euro până la 3.800 de euro pe persoană pentru un sejur, potrivit agenţiei de turism Eturia.

Dacă până în urmă cu trei-patru ani vacanţele exotice erau rezervate în special perioadei de vară şi într-o mai mică măsură anumitor săptămâni din sezonul de primăvară şi toamnă, în ultimii doi ani se remarcă un interes în creştere pentru vacanţele exotice de Revelion. Peste 900 de rezervări au fost confirmate de la anunţarea ofertelor de Revelion, anunţă Eturia.

În sezonul de iarnă, ca şi în restul anului, destinaţiile preferate de români pentru vacanţa de Revelion includ plajă, soare şi relaxare. Zona Caraibelor şi a Oceanului Indian ramân preferatele românilor, dar şi Asia de Sud Est, atât la plajă, cât şi pe continent.

Cele mai solicitate destinaţii pentru vacanţa de Revelion rămân Republica Dominicană, Cuba, Maldive, Tanzania, dar şi SUA şi Maroc.

Pentru un Revelion pe plajă în Zanzibar sau în Republica Dominicană turiştii români plătesc în jur de 1.990 euro pentru bilet de avion, taxe de aeroport, cazare şi toate mesele incluse. În jur de 2.300 de euro costă un sejur în Maldive sau Cuba, cu transportul şi cazarea la hoteluri de 4 stele sau 4 stele superior incluse.

Pentru Cambodgia şi Vietnam turiştii plătesc aproximativ 3.300 de euro/persoană, iar pentru Miami şi insulele din Caraibe, turiştii plătesc aproximativ 3.800 de euro/persoană.

Pentru un circuit de 10 zile prin Maroc, turiştii români plătesc 1.450 euro/persoană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TURISM,
VACANŢĂ,
REVELION

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.