Agenţia de turism online Paravion intră în insolvenţă, businessul companiei fiind afectat de instabilitatea din Turcia

Postat la 07 august 2017 137 afişări

Agenţia de turism online Paravion, prezentă inclusiv în Turcia cu portalul Bavul.com, va intra în restructurare începând cu data de 8 august, după scăderea dramatică a businessului pe piaţa turcă.

Agenţia de turism online Paravion intră în insolvenţă, businessul companiei fiind afectat de instabilitatea din Turcia

"Se va intra într-un proces de insolvenţă ”, spun reprezentanţii Paravion.

Reprezentanţii companiei se aşteaptă ca agenţia să nu fie afectată, turiştii putând face în continuare rezervări de bilete de avion, cazare şi achiziţii de vacanţe pe Paravion.ro. Firma a înregistrat anul trecut afaceri de 8,15 milioane lei şi o pierdere de 1,5 milioane lei, faţă de afaceri de 193 milioane lei în 2015

Piaţa turcă a fost puternic afectată de problemele politice şi de securitate traversate de această ţară în ultimele 12 luni.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.