AFI Europe România a cumpărat un teren de 43.000 de metri pătraţi, în Capitală, cu 23 mil. euro

Autor: Andra Stroe Postat la 28 iunie 2018 144 afişări

AFI Europe România a finalizat achiziţia unui teren cu o suprafaţă de aproximativ 43.000 mp, în apropierea complexului de birouri AFI Park 1-5 şi a mall-ului AFI Cotroceni, printr-o tranzacţie în valoare de 23 de milioane de euro, arată un comunicat transmis joi de reprezentanţii investitorului.

AFI Europe România a cumpărat un teren de 43.000 de metri pătraţi, în Capitală, cu 23 mil. euro

„Achiziţia ne va permite să ne dezvoltăm proiectele din Bucureşti, parte din demersurile noastre de a ne extinde operaţiunile pe piaţa de clădiri de birouri, de retail şi rezidenţială. Primul pas post-achiziţie va consta în identificarea celei mai bune utilizări a terenului, pe care putem construi până la 100.000 mp”, a declarat Doron Klein, CEO AFI Europe România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.