AFACERILE de milioane de euro ale Simonei Halep! Ce IMPERIU işi construieşte cu banii câştigaţi din tenis

Postat la 19 mai 2019 12615 afişări

Simona Halep investeste masiv din banii castigati in tenis.

AFACERILE de milioane de euro ale Simonei Halep! Ce IMPERIU işi construieşte cu banii câştigaţi din tenis

Simona Halep investeşte cu cap banii câştigaţi din tenis. Liderul mondial are diverse afaceri, iar presa internaţională o laudă pe sportiva noastră pentru modul în care s-a extins pe mai multe pieţe. Site-ul business-review.eu i-a dedicat un amplu articol româncei de 26 de ani.

 

"Pe lângă cariera de succes, jucătoarea din Constanţa şi-a clădit un portofoliu serios de afaceri, care includ sectoare ca turismul, horeca (n.r.Hoteluri, Restaurante, Cafenele) şi imobiliare", notează business-review.eu, care mai punctează că toate afacerile sunt strâns legate de familie, în sensul în care tatăl său, Stere Halep şi fratele mai mare al Simonei, Nicu, le gestionează.

 

Sursa citată notează că Halep este extrem de mobilă pe piaţa afacerilor, în sensul în care, în momentul în care vede că un business nu funcţionează, se reorientează rapid către ceva profitabil.

 

26,2 milioane de dolari a câştigat Halep, doar din tenis, în întreaga carieră.

 

Simona Halep si-a inchis cafeneaua din Constanta si va construi in locul ei un hotel. Ea mai are un bloc de 22 de apartamente si un hotel de 4 stele la Poiana Brasov.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.