Una dintre cele mai cunoscute companii de gin din lume, cumpărată de un star de la Hollywood

Autor: Andra Stroe Postat la 01 martie 2018 384 afişări

Cunoscut pentru rolurile sale din Deadpool şi The Proposal, starul de la Hollywood Ryan Reynolds s-a gândit că, pe lângă cariera în actorie, a venit momentul să se implice şi în afaceri. Iar businessul ales este unul pe gustul său, la propriu.

Una dintre cele mai cunoscute companii de gin din lume, cumpărată de un star de la Hollywood

După ce a încercat ginul produs de Aviation Gin, „cel mai bun din lume”, aşa cum îl consideră el, Reynolds s-a hotărât să investească. „Odată ce l-am gustat, am ştiut că vreau să mă implic în cadrul companiei, la un nivel înalt.”, spune actorul, acum proprietar şi preşedinte al Aviation Gin.

Potrivit publicaţiei Wine Enthusiast, Aviation, fondată în Portland, Ore., este unul dintre cei mai bine cotaţi producători de gin din lume. Compania a vândut în jur de 25.000 de sticle în 2017. „Dacă cineva crede că toate tipurile de gin au acelaşi gust, se înşală. Aviation se situează în altă ligă, şi sunt foarte mândru să fac parte din companie”, susţine Reynolds. El adaugă că acest tip de gin are o aromă mult mai uşoară faţă de clasicele tipuri de gin London Dry.

Reynolds nu e prima vedetă care şi-a cumpărat un brand de băuturi alcoolice. Drake, Jay-Z şi P.Diddy deţin, de asemenea, astfel de companii, iar actorul George Clooney a vândut anul trecut compania de tequila Casamigos pe care o deţinea contra sumei de un miliard de dolari.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.