Topul celor mai scumpe vacante cumparate de romani

Postat la 27 septembrie 2010 75 afişări

Romanii cu bani au mai taiat cateva mii de euro din bugetul de vacanta, au ales destinatii mai apropiate de tara in locul celor exotice, dar nu au renuntat sa-si petreaca concediile in strainatate.

Dupa vara care tocmai a trecut, agentiile de turism au tras linie si au numarat pachetele vandute anul acesta. De exemplu, la Prestige Tour, cea mai scumpa vacanta vanduta a costat 43.000 de euro pentru un sejur in Turcia, suma platita de o familie compusa din doi parinti, doi bunici si doi copii, alaturi de bona de acasa. Pentru acesti bani, grupul a petrecut 11 nopti la un hotel de cinci stele in regim ultra all inclusive si a avut asigurat si transportul cu avionul, dar si asistenta turistica. "Familia a inchiriat o vila privata in cadrul hotelului, cu trei dormitoare principale si doua dormitoare secundare, piscine interioare si exterioare, avand la dispozitie propriul valet si bucatar", a declarat pentru gandul Mircea Vladu, presedintele agentiei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
turism,
vacante,
destinatii,
concedii,
strainatate
/actualitate/afaceri/topul-celor-mai-scumpe-vacante-cumparate-de-romani-7423956
7423956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.