Sonae semneaza cu Cinema City pentru mall-ul Adora, planificat in Craiova

Postat la 26 ianuarie 2010 76 afişări

Dezvoltatorul, proprietarul si administratorul portughez de centre comerciale Sonae Sierra, unul din cei mai mari din Europa, a anuntat astazi semnarea cu Cinema City a unui contract de inchiriere a unui spatiu in mall-ul Adora, pe care Sonae intentioneaza sa il dezvolte in Craiova.

Cinema City a inchiriat o suprafata de 3.000 de metri patrati, agentul tranzactiei fiind CBER Eurisko - agentul exclusiv al proiectului. Adora Mall va avea o suprafata inchiriabila de 59.000 de metri patrati, urmand sa includa 190 de magazine. Gradul de preinchiriere al proiectului este in acest moment de peste 60%, potrivit datelor comunicate de catre dezvoltator.

Arhitectura centrului comercial este inspirată de cele 4 anotimpuri graţie apropierii de punctul de reper al oraşului - Parcul Romanescu. "Estimam ca va fi deschis la finalul anului 2012 sau in primavara anului 2013", afirma, la finalul anului trecut, Ingo Nissen, country managerul companiei portugheze.

Sonae Sierra mai are in plan dezvoltarea ParkLake Plaza, in Bucuresti, si a unui mall in Ploiesti. Compania a intrat pe piata locala in 2007 prin achizitia River Plaza din Ramnicu Valcea (aprox. 18.000 mp inchiriabili), intr-o tranzactie estimata la momentul respectiv la 42 de milioane euro.

In Craiova urmeaza a fi deschis West Gate, la finalul anului viitor, in acest moment nefiind existente insa informatii noi privind stadiul proiectului.

Cititi aici un articol despre planurile Sonae Sierra pentru Romania

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
Sonae Sierra,
Cinema City,
Craiova,
Adora
/actualitate/afaceri/sonae-semneaza-cu-cinema-city-pentru-mall-ul-adora-planificat-in-craiova-5446961
5446961
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.