Şefii gigantului japonez Sony au aşteptat cinci ani pentru a face acest anunţ

Autor: Corina VÂRLAN Postat la 10 mai 2013 459 afişări

Yenul a scăzut cu peste 20% faţă de dolarul american din luna noiembrie a anului trecut şi până în prezent, după ce au fost descoperite mai multe măsuri agresive care aveau ca ţintă stimularea creşterii economice.

Conducerea Sony, gigantul japonez în domeniul tehnologiei, a raportat pentru prima oară în ultimii cinci ani înregistrarea unui profit net la finalul unui an financiar, informează BBC.

Astfel, profitul net al Sony în anul financiar încheiat pe data de 31 martie 2013 a fost de 436 de milioane de dolari (echivalentul a 43 de miliarde de yeni).

Reprezentanţii conglomeratului multinaţional japonez se aşteaptă acum ca în actualul an financiar profitul net să ajungă la circa 506 milioane de dolari (echivalentul a 50 de miliarde de yeni).

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sefi,
sony,
japonez,
gigant,
profit,
profit net,
tehnologie,
vanzari
/actualitate/afaceri/sefii-gigantului-japonez-sony-au-asteptat-cinci-ani-pentru-a-face-acest-anunt-10869665
10869665
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.