Regina Maria, cifră de afaceri de 91 de milioane de euro în 2016

Autor: Georgiana Călin Postat la 06 martie 2017 359 afişări

Reţeaua de sănătate Regina Maria a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 91 milioane de euro, înregistrând o creştere de aproape 40%. Pentru anul 2017, compania are ca ca obiectiv o creştere de 30% a cifrei de afaceri, procent obţinut în mare parte organic, dar şi prin achiziţiile pe care compania le are în plan şi în acest an.

Regina Maria, cifră de afaceri de 91 de milioane de euro în 2016

„În ultimii ani, Regina Maria  a fost în prim-planul celor mai importante tranzacţii din piaţă, iar în 2017 vom continua expansiunea. Avem un buget de achiziţii similar celui de anul trecut şi analizăm toate oportunităţile din piaţă cu cea mai mare deschidere”, a punctat Fady Chreih, CEO al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Regina Maria a depăşit valorile bugetate anul trecut pe segmentul corporate şi are în portofoliul actual aproape 400.000 de abonamente medicale pentru companii, cu peste 20% mai mult decât la finalul anului 2015. La nivelul întregii pieţe se regăsesc peste 1 milion de pachete de prevenţie. 

„2016 a urmat acelaşi trend ascendent din ultimii ani şi avem toate premisele să credem că până în 2020 acest segment de business se va dubla. Abonamentele medicale sunt cele mai atractive pentru companii şi pentru angajaţi. Mai mult, din luna ianuarie a acestui an, abonamentele de sănătate achitate de angajaţi sunt deductibile – o măsură pe care am susţinut-o. Luând în considerare aceşti factori, precum şi semnalele pozitive primite de la clienţii noştri, obiectivul Regina Maria de creştere pe segmentul corporate este de aproximativ 15% în 2017. Suntem interesaţi să creştem business-ul şi în zona companiilor mici şi mijlocii, pentru care am creat pachete de prevenţie dedicate”, a adăugat Fady Chreih. 

Compania reuneşte, în prezent, peste 3500 de angajaţi şi colaboratori. Doar anul trecut au fost create, în cadrul Reţelei de sănătate Regina Maria, 700 de noi locuri de muncă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.