Proprietarul retailerului de pantofi Botinelli intra pe online

Postat la 12 august 2010 1328 afişări

Omul de afaceri Ali Matar, care detine business-ul de pantofi Botinelli, a investit alaturi de partenerul sau, Rares Banescu, 7.500 de euro in platforma online pantoficomozi.ro

"Investitia initiala este de 7.500 de euro, bani utilizati pentru dezvoltarea platformei si pentru softuri pentru dezvoltarea site", spun fondatorii afacerii.

Magazinul online ofera spre vanzare 250 de modele de pantofi, alaturi de accesorii, insa numarul va creste in urmatoarea perioada pentru a ajunge la 1.000 de modele in iarna.

"In primele zile de existenta a vitrinei virtuale am reusit sa onoram in medie sase comenzi pe zi, la 2,5 articole pentru fiecare comanda", spune Matar. "Mai mult, deja am livrat si doua comenzi internationale".

El se asteapta la cresteri semnificative in perioada septembrie - octombrie. In acest sens, se va miza puternic pe promovare.

"Acum suntem in discutii cu majoritatea advertiserilor online pentru parteneriate care sa sporeasca brand awareness-ul site-ului. Bugetul alocat in acest sens pana la finele anului este de 17.500 de euro", adauga Matar. "In paralel, se va promova si brandul Botinelli pe aceleasi spatii media ce vor fi achizitionate pentru pantoficomozi.ro".

Omul de afaceri Ali Matar, actionarul retailerului si distribuitorului de incaltaminte Botinelli, vrea sa mai deschida trei magazine pana la sfarsitul anului . In acest sens poarta discutii cu oficialii Iulius Mall. In prezent exista deja sase magazine Botinelli, trei in Bucuresti, doua in Constanta si unul in Craiova. Urmatoarele ar putea fi deschise in Iasi, Cluj si Timisoara. Ultimul magazin, cel de-al treilea din Bucuresti, situat pe bulevardul Magheru, a fost deschis in urma unei investitii de 35.000 de euro, suma utilizata pentru stocuri, amenajare si inchirierea spatiului.

Produsele Botinelli se adreseaza segmentului mediu si au preturi cuprinse intre 60 si 160 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
internet,
online,
Botinelli,
pantofi
/actualitate/afaceri/proprietarul-retailerului-de-pantofi-botinelli-intra-pe-online-6865169
6865169
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.