Premium Plaza, inchiriata integral

Postat la 05 august 2008 145 afişări

Cladirea de birouri Premium Plaza din Bucuresti a fost complet inchiriata, cel mai important chirias dupa suprafata contractata fiind compania de audit Ernst&Young

Cladirea este amplasata in Piata Victoriei, la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix, suprafata inchiriabila fiind de 8.645 de metri patrati. Agentul exclusiv de inchiriere al cladirii a fost reprezentat de compania de consultanta Colliers International, prin intermediul lui Horatiu Florescu, cel mai experimentat broker de inchirieri a spatiilor de birouri de pe plan local.

 

"Am fost responsabili pentru inchirierea a 90% din America House, sau a cladirilor Calea Victoriei 145, Dr. Felix 87 si Buzesti 85, deci suntem foarte familiari cu zona. Cand am inceput discutiile cu proprietarul cladirii am promis ca va fi complet inchiriata din prima zi de cand va fi data in folosinta si ne bucuram ca am reusit sa ne pastram aceasta promisiune", a precizat Horatiu Florescu, vice-presedinte al Colliers International.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
real estate,
Premium Plaza,
inchiriere,
Colliers
/actualitate/afaceri/premium-plaza-inchiriata-integral-2851818
2851818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.