Premianti la Internetics-ul francez

Postat la 14 decembrie 2007 1 afişăre

Avand mai mult de 1800 de competitori, un site romanesc s-a clasat pe locul 4 la o importanta competitie internationala desfasurata in Franta.

Prin amploarea evenimentului, Le Web 3 este cea mai importanta competitie internationala din industria online care se desfasoara in Franta. Anul acesta 1800 de antreprenori si-au inscris proiectele iar biletele pentru simpla participare, la un pret de 1200 de euro, au fost vandute in totalitate.

In 2007, la a patra editie, site-ul Erepublik.com, realizat de compania romaneasca Tevin Solutions a fost premiat cu mentiune, ocupand locul patru. Erepublik este un simulator economic, politic si miliar, un joc online lansat acum o luna. Conceptul a fost dezvoltat dupa ideea lui George Lemnaru, fondatorul Tevin Solutions, cu sprijinul lui Alexis Bonte, antreprenorul care recent a achizitionat 10% din site-ul romanesc de video-sharing Trilulilu.ro.

Competitia premiaza ideile originale si monetizabile in domeniul online si a fost sponsorizata de companii ca Google, Techcrunch, Nokia, Microsoft si Orange. Printre cei inscrisi in concurs a fost si un alt proiect romanesc, site-ul Metropotam.ro dezvoltat de compania Fourhooks.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Internet,
site,
web 2.0,
portal,
Erepublik.ro,
Google,
Nokia
/actualitate/afaceri/premianti-la-internetics-ul-francez-2305894
2305894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.