Parteneriat Praktiker-Petrom

Postat la 23 iulie 2009 34 afişări

Praktiker a lansat in colaborare cu Petrom o campanie prin care clientii magazinelor Praktiker vor primi bonuri de combustibil pentru cumparaturile in valoare de peste 200 lei, potrivit unui comunicat de presa.

Campania se desfasoara in perioada 24 iulie – 6 august in toate magazinele Praktiker din tara. Clientii care achizitioneaza produse in valoare de peste 200 lei vor primi un bon de combustibil in valoare de 30 lei, iar daca valoarea cumparaturilor este de peste 300 lei, vor primi un bon in valoare de 50 lei.

"Suntem in plin sezon de vara, cand multi dintre noi alegem sa plecam in vacanta cu masina. Prin campania pe care o pornim acum vrem sa le dam clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de combustibil gratuit in aceasta perioada”, a declarat Michael Krahn, director general Praktiker Romania.

Pe baza bonurilor valorice obtinute in magazin, clientii pot alimenta la oricare benzinarie Petrom sau PETROMV din tara. Bonurile au valabilitate nelimitata si pot fi utilizate pentru achizitionarea oricarui tip de combustibil.

Praktiker Romania, cel mai mare retailer de bricolaj de pe piata, a raportat vanzari nete de 110 mil. euro in primul semestru al anului, cu 26 de magazine operationale.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prektiker,
petrom,
marketing,
parteneriat
/actualitate/afaceri/parteneriat-praktiker-petrom-4685504
4685504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.