Parteneriat nou între PayPoint şi BRD Finance

Autor: Andra Stroe Postat la 07 februarie 2018 91 afişări

PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail anunţă semnarea unui nou parteneriat cu BRD Finance, unul din liderii pieţei locale de credite de consum.

Parteneriat nou între PayPoint şi BRD Finance

Serviciul se adresează clienţilor BRD Finance, care vor putea alege de acum o modalitate mai rapidă de a-şi plăti ratele, prin intermediul celor peste 11.700 puncte de plată PayPoint din întreaga ţară.

Clienţilor care vor alege această modalitate de plată nu li se va opri niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu va fi condiţionat de cumpărături în magazinele în care se află punctele de plată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.