Octavian Radu: As vinde orice pentru a face rost de bani

Postat la 23 iunie 2010 159 afişări

Octavian Radu, proprietarul grupului RTC, care include mai multe companii ce activează in curierat si transport, fashion, imobiliare sau pe piata de carte, cu afaceri de 130 de milioane de euro anul trecut, sustine ca si-a epuizat toate resursele financiare in incercarea de a sustine businessurile, dupa ce doua dintre cele mai mari firme din grup, Diverta si TCE Logistica, au intrat in insolventa.

"Am un cont in strainatate dar nu am bani in el. Mi-am epuizat toate milioanele cu companiile", spune proprietarul Diverta, adaugand insa ca nu crede ca va ajunge sa traiasca din salariu, insa in niciun caz nu are bani pusi deoparte.

La sfarsitul anului trecut, Rasvan Radu, presedintele executiv al UniCredit Tiriac Bank, declara pentru ZF ca multi patroni romani sunt preocupati in primul rand de conservarea standardului lor de viata, preferand sa deschida proceduri de insolventa a firmelor decat sa mai aduca bani.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/octavian-radu-as-vinde-orice-pentru-a-face-rost-de-bani-6440086
6440086
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.