Investiţia care aduce 800 de dolari zilnic şi pe care oricine o poate face

Autor: Florin Casota Postat la 10 aprilie 2018 5881 afişări

Achiziţia proprietăţilor imobiliare pentru ca apoi să le vinzi sau să le închiriezi este o metodă foarte veche pentru a câştiga bani în plus. Cum populuaţia globului creşte şi numărul de locuinţe avansează într-un ritm redus, preţul caselor şi apartamentelor creşte zilnic. În unele locuri mai mult, în altele mai puţin. San Jose este oraşul din Statele Unite unde valoarea unei case creşte cu 800 de dolari în fiecare zi.

Investiţia care aduce 800 de dolari zilnic şi pe care oricine o poate face

În medie, un proprietar din State Unite câştigă cam 50 de dolari în fiecare zi, potrivit unei analize Zillow, companie de real-estate. Creşterile de preţuri în unele părţi ale SUA au fost semnificativ mai mari. În oraşele în plină dezvoltare, ce au devenit hub-uri tehnologice, preum San Jose, San Francisco şi Seattle, aprecierea casei tipice într-un an este echivalentul unui salariu anual de şase cifre.

De exemplu, preţul unei case din San jose creşte cu 99 de dolari pe oră sau cu 798 de dolari pe zi. Asta înseamnă o sumă de peste 200.000 de dolari pe an. Preţul unei locuinţe din San Francisco creşte zilnic cu 481 de dolari, în timp ce preţul unei locuinţe din New York avansează cu 337 de dolari pe zi.

"Pentru proprietarii care şi-au plătit deja ipoteca, acest "venit" suplimentar poate servi ca un fel de al doilea loc de muncă, fără ca acesta să lucreze prea mult", spune Aaron Terrazas, econosmist Zilow, pentru Bloomberg.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.