Incubatorul canadian Bootup Labs investeste in start-up-ul romanesc ReadFu

Postat la 12 ianuarie 2010 33 afişări

ReadFu, un proiect online care le permite consumatorilor sa navigheze prin magini de internet cu multe link-uri, precum digg.com sau Twitter, se numara printre cele sase proiecte selectate de incubatorul de afaceri Bootup Labs din Vancouver, Canada.

Pana in luna octombrie a acestui an, Bootup Labs le va oferi start-up-urilor investitia initiala, un spatiu de lucru, consultanta legala si financiara, dar si acces la sfaturile unor oameni de talie mondiala din industria online.

Aplicatia ReadFu poate fi instalata pe bloguri sau site-uri care contin foarte multe link-uri. Atunci cand consumatorii dau click pe un link, ReadFu le returneaza un rezumat contextual al paginii respective si statistici precum timpul estimat de citire si popularitatea link-ului. ReadFu a fost dezvoltat de trei antreprenori romani - Cristian Strat, Mircea Pasoi si Silviu Ganceanu, care au mai lansat anterior si alte proiecte online precum balaur.ro sau infoarena.ro.

Incubatorul Bootup Labs a fost creat de Boris Mann si Danny Robinson, doi antreprenori canadieni, care aleg de doua ori pe an un grup de 5-7 proiecte pe care sa le finanteze cu pana la 100.000 de dolari canadieni, in schimbul unui pachet cuprins intre 5 si 15% din actiuni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bootup Labs,
ReadFu,
Twitter,
investitii,
Canada,
incubator
/actualitate/afaceri/incubatorul-canadian-bootup-labs-investeste-in-start-up-ul-romanesc-readfu-5315792
5315792
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.