Facebook si Twitter – subiecte de baza la summitul G8

Postat la 25 mai 2011 11 afişări

Reprezentantii unor companii precum Google, Microsoft sau Facebook s-au adunat la Paris, inainte de summitul G8, unde noile tehnologii vor fi luate in discutie.

Gazda intalnirii a fost presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, care le-a vorbit unor oameni precum fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, directorul executiv al Google, Eric Schmidt, sau mogulul media Rupert Murdoch. Rolul jucat de site-urile de socializare sau de Internet in timpul revoltelor care au avut loc recent in Orientul Mijlociu va fi unul dintre principalele subiecte ale summitului, unde se vor lua in calcul si reglementari mai stricte ale utilizarii Internetului. Chiar presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy, care a servit drept gazda, a vorbit de "Revolutia Internetului", avertizand, in acelasi timp, ca, odata cu puterea, trebuie sa urmeze si responsabilitatea. "Oamenii din lumea araba au demonstrat lumii ca Internetul nu apartine statelor. Internetul a devenit etalonul credibilitatii si al democratiei, precum si etalonul rusinii si al dictaturii", a spus Sarkozy.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
twitter,
g8,
summit,
subiecte
/actualitate/afaceri/facebook-si-twitter-subiecte-de-baza-la-summitul-g8-8283124
8283124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.