Cum reuşeşte un vasluian să facă peste 10 milioane de euro din pui

Postat la 13 aprilie 2017 959 afişări

Grupul de firme Morandi, controlat de antreprenorul vasluian Cătălin Moraru, a generat în anul 2015 venituri totale de peste 10 milioane de euro din producerea şi procesarea de carne de pui, cu aproximativ 19% mai mult faţă de anul precedent, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Cum reuşeşte un vasluian să facă peste 10 milioane de euro din pui

Deţinem 10 magazine proprii de comercializare a produselor în regiunea Moldovei. Am dezvoltat o reţea de distribuţie a ouălor şi am încheiat contracte de vânzare carne de pui şi ouă cu mari lanţuri de magazine precum Mega Image, Billa, Carrefour şi  Profi“, a declarat pentru ZF Cătălin Moraru, proprietarul grupului de firme, scrie Ziarul Financiar.

Morandi are un sistem integrat de producţie format din patru ferme de creşterea a păsărilor, o fabrică de tranşare şi ambalare a cărnii de pui şi un centru de ambalare ouă. Profitul net al grupului de firme a fost de peste 400.000 de euro în 2015, rezultate obţinute cu ajutorul a peste 130 de angajaţi.

Antreprenorul vasluian estimează o creştere a cifrei de afaceri de aproximativ 30% în acest an, sperând să ajungă la vânzări totale de peste 13 milioane de euro în 2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.