CTP, investiţie de 12 milioane de euro pentru un nou contract cu DVS

Autor: Andra Stroe Postat la 07 februarie 2018 145 afişări

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A din România a încheiat un acord cu compania daneză DVS, unul din liderii mondiali pe piaţa de transport şi logistică, pentru închirierea a aprox. 40.000 mp în CTPark Bucharest West.

CTP, investiţie de 12 milioane de euro pentru un nou contract cu DVS

CTP a investit circa 12 milioane de euro în construirea noilor spaţii de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză la începutul lunii februarie. Grupul danez DSV a semnat contractul de închiriere pentru spaţiul din CTPark Bucharest West în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani, şi îl va utiliza pentru activităţi de depozitare. DSV este chiriaş al CTP încă din 2015, şi în prezent ocupă 55.000 mp în parcul logistic CTPark Bucharest.

„Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală şi de Est.”, a declarat Sergiu Iordache, director general al DSV Romania. Standarde de construcţie impuse de CTP au în vedere folosirea unei tehnologii ecologice performante, care ajută la micşorarea consumului de energie şi la reducerea costurilor operaţionale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.