Covalact devine “Covalact de tara”

Postat la 14 decembrie 2009 499 afişări

Compania Covalact si-a schimbat denumirea si ambalajul marcii omonime de lactate in “Covalact de tara”, pentru a se promova drept un produs natural si sanatos, in acord cu tendinta de consum a pietei, se arata intr-un comunicat al companiei.

"Acest proces de rebranding marcheaza alinierea imaginii brandului la nivelul de calitate al produsului. In acelasi timp, produsul se pliaza pe tendinta manifestata in momentul de fata in piata, aceea de consum de produse autentice garantate de un producator de incredere", se arata in comunicat.

Compania va continua procesul de modernizare demarat in acest an, pentru punerea in functiune a unor instalatii pentru iaurt, smantana si unt. Investitiile vor continua in 2010 cu modernizarea instalatiilor pentru branzica de casa si branza proaspata, insumand in cei doi ani 1,5 milioane euro.

Covalact este lider de piata pe segmentul branzica de casa. Portofoliul companiei cuprinde iaurturi, samantana, branza proaspata, lapte de consum, chefir, cascaval, unt, frisca, dar si produse de nisa precum laptele de capra si cel de oaie. Pachetul majoritar de actiuni al companiei a fost achizitionat in 2007 de catre fondul de investitii SigmaBleyzer. Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 20 milioane euro in 2008.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FMCG,
Covalact de tara,
covalact,
lactate,
ambalaj,
/actualitate/afaceri/covalact-devine-covalact-de-tara-5178111
5178111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.