Cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru Facebook vrea sa se listeze la bursa in SUA

Postat la 25 mai 2011 24 afişări

Compania americana Zynga, cel mai mare dezvoltator de jocuri pentru Facebook, ar putea lansa o oferta publica initiala, pana la sfarsitul lunii iunie, pentru a profita de cererea mare pentru actiuni ale companiilor de socializare online, a declarat o sursa citata de Bloomberg.

Potrivit sursei citate, conducerea Zynga s-a intalnit cu reprezentanti ai Morgan Stanley si Goldman Sachs si este aproape de selectarea bancherilor care sa pregateasca prospectul emisiunii. Companiile din domeniul Internetului se grabesc sa faca oferte publice initiale dupa ce actiunile LinkedIn, cel mai mare site de professional networking, au crescut de peste doua ori de la deputul de saptamana trecuta. Actiunile Yandex, cel mai mare operator de servicii de cautare online din Rusia, au urcat marti, la debutul pe bursa din New York, cu 55%. Orice companie privata care a urmarit listarea LinkedIn se intreaba daca nu poate face "maine" acelasi lucru, a declarat Bing Gordon, partener la compania de investitii Kleiner Perkins Caufield&Byers.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bursa,
listare,
dezvoltator,
jocuri,
facebook
/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-dezvoltator-de-jocuri-pentru-facebook-vrea-sa-se-listeze-la-bursa-in-sua-8285440
8285440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.