Ascendis a încheiat 2017 cu afaceri de peste 7,2 milioane de euro

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 04 aprilie 2018 170 afişări

Ascendis, liderul pieţei de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale din România, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri cumulată de 7,26 milioane de euro.

Ascendis a încheiat 2017 cu afaceri de peste 7,2 milioane de euro

În 2017, vânzările de programe de training şi teambuilding pentru angajaţii din corporaţii au crescut cu 16% faţă de anul 2016, aceste divizii generând circa 70% din businessul total al grupului Ascendis, cu 5,16 milioane de euro.

De asemenea, în aceeaşi perioadă, vânzările de cursuri de limbi străine au crescut cu 13%, ajungând la 1,1 milioane de euro, iar cele de programe de well-being cu 7% realizând 0,3 milioane de euro. În plus faţă de 2016, s-au adăugat începând din luna octombrie şi serviciile de digital marketing ale Ideologiq, care a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 0,7 milioane de euro.

În prezent, echipa Ascendis este formată din 100 de persoane, dintre care 70 sunt consultanţi, iar restul fac parte din echipa de suport sau au competenţe specifice pentru teambuilding şi conferinţe. Anul trecut s-a mărit echipa cu 20 de persoane.

Înfiinţată în urmă cu 20 de ani, Ascendis are în prezent linii de business în arii precum training, microlearning, coaching, consultanţă, teambuilding, e-learning, certificări HR şi LSS, limbi străine, well-being şi studii de piaţă. Grupul este deţinut de patru parteneri români - Florin Rădulescu, Marius Opriş, Sorin Păun şi Andrei Goşu – care deţin, fiecare, câte 25% din acţiuni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.