Antoine Brun, noul vicepreşedinte Procter & Gamble pe regiunea Europei de Sud-Est

Autor: Andra Stroe Postat la 15 martie 2018 76 afişări

Începând cu 1 aprilie, Antoine Brun preia funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Europei de Sud-Est în cadrul Procter & Gamble, poziţie din care va coordona afacerile şi operaţiunile companiei în zece pieţe, inclusiv România.

Antoine Brun, noul vicepreşedinte Procter & Gamble pe regiunea Europei de Sud-Est

„Oportunităţile de creştere pe care aceste pieţe le oferă, fac din Europa de Sud-Est un loc foarte bun în care să îţi desfăşori activitatea”, a declarat Antoine Brun.

Antoine Brun s-a alăturat echipei Procter & Gamble în 1995 în Franţa, de-a lungul carierei ocupând diverse funcţii în vânzări, marketing şi management. A deţinut şi o serie de poziţii de conducere de top, acoperind mai multe pieţe globale din Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Asia-Pacific. Înainte de a prelua noile responsabilităţi din Europa de Sud-Est, a ocupat funcţia de vicepreşedinte în Australia şi Noua Zeelandă.

El preia responsabilităţile Elenei Kudryashova, care a fost numită vicepreşedinte Baby Care China în cadrul Procter & Gamble.

Din portofoliul companiei fac parte branduri precum Always, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene şi Tide.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.